Alle "Bootcamps" werpen hun vruchten af

Vanmorgen hebben de Cubs als eerste hun competitiewedstrijd op het  spiksplinternieuwe veld van rugbyclub Tovaal gespeeld.
Weken hiervoor intensief getraind (zelfs de zondagochtenden opgeofferd) , bloed, zweet en spierpijn ondergaan, werpt het vandaag zijn vruchten af.
Na de eerste vijf minuten had de tegenpartij hun eerste try binnen en werd de conversion strak tussen de palen gekickt.  Dit was ff een wake-up call voor de Cubs!
Mede door de tips van hun trainers (langs de zijlijn) werden de Cubs dominant en aanvallend in het spel.  De één na de andere try werden gedrukt door Kjell, Damon en Silvester.
Als publiek was het prachtig om te kijken naar de momenten dat Silvester zeer professioneel de conversions nam voor Tovaal. Hij nam de tijd, telde zijn stappen, was uitermate geconcentreerd, alla Johnny Wilkinson en schoot alle vijf conversies glaszuiver raak!
Support was er daar waar nodig, scrum stond als een huis, maar tijdens de rucks moesten de Cubs nog wel veel strijd leveren tegen deze stug spelende tegenstander.

Mijn complimenten gaan uit naar het gehele team van de Cubs; “Mijn boys”.
Jullie hebben met z’n alle vandaag gestreden, er was kameraadschap, er werd onderling positief gecoacht, er was harmonie en er was respect voor elkaar, dus in 1 woord; TEAMSPIRIT!

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl