Bierproefavond: zware jongens

Op vrijdagavond 29 september 2017 (deur open om 20:30 uur, aanvang 21:30 uur, eindtijd 23:30 uur), wordt er wederom een bierproef avond in het clubhuis georganiseerd. Let op, niet alleen (oud)spelers, maar ook ouders van jeugdspelers, introducés en sponsoren zijn van harte welkom.

Deze bierproefavond staat in het teken van bieren met een hoog, tot zeer hoog alcoholpercentage, de zogenaamde “zware jongens” in het bierassortiment. De deelnemers aan deze avond krijgen de gelegenheid om verschillende bieren (blind) te proeven en te beoordelen. Het geheel zal omlijst worden door proefondervindingen van bierexperts en leuke wetenswaardigheden van de bieren die geproefd worden. Degene die aan het einde van de avond de meeste bieren juist weet te raden, zal huiswaarts keren met de bierproeverij Wisseltrofee.

We dienen echter niet te vergeten waar het deze avond primair om draait...irrigatie van de dorstige kelen. Tussen het proeven van de verschillende bieren door kunnen de smaakpapillen geneutraliseerd worden door de inname van water en / of brood. Ook kan men tussendoor of in plaats van, het “gewone” tapbiertje drinken, naast het proeven van bier zal ook de inwendige mens niet vergeten worden.

Deelname aan deze avond kost voor degene, die aan de bierproeverij willen deelnemen € 20,00. Degenen die geen alcohol mogen (jeugd), of willen, kunnen de alcoholvrije drankjes afkopen, door € 12,50 te betalen (dit is inclusief hapjes).

De organisatie wil graag van te voren weten wie er wil komen. Meldt je daarom aan via de WhatsApp groep "TBS Digibar", Robert Hammer (kantine@tovaal.nl) of bij Ron Burgs.

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl