Bierproeverij Tovaal (21-02-2014)

Op vrijdagavond 21 februari na de training wordt er een bierproefavond in het clubhuis georganiseerd. Let op, niet alleen (oud)spelers, maar ook ouders van jeugdspelers en introducés zijn van harte welkom.

De deelnemers aan deze avond krijgen de gelegenheid om verschillende bieren (blind)  te proeven en te beoordelen. De biervariëteiten bestaan uit de lichtere pilsvarianten en de zwaardere "broeders" onder het goudgele gerstenat. Het geheel zal omlijst worden door proefondervindingen van bierexperts en leuke wetenswaardigheden van de bieren die geproefd zijn.

Afhankelijk van de resultaten kan een biervariant opgenomen worden in het assortiment van de kantine en/of uitgeroepen worden tot bier van de maand. Gelijktijdig met deze "bier van de maand" nominatie zal er hieraan een ludieke actie gekoppeld worden.

We dienen echter niet te vergeten waar het deze avond primair om draait...irrigatie van de dorstige kelen. Tussen het proeven van de verschillende bieren door kunnen de smaakpapillen geneutraliseerd worden door de inname van water en brood. Naast het proeven van bier zal ook de inwendige mens niet vergeten worden door de introductie van zogenaamde "bier" tapas.

Dit alles voor een bedrag van €10,00 (dit is inclusief de normale vrijdagavond bijdrage en bij voldoende deelnemers).

Het ligt in de lijn der verwachting om dit evenement op jaarlijkse (?) basis terug te laten komen. Enthousiasme en voldoende deelname zijn echter wel een voorwaarde. De organisatie wil graag van te voren weten wie er wil komen. Meldt je daarom aan via bar@tovaal.nl, de WhatsApp groep "TBS Digibar", Sjors van Hensbergen of bij Ron Burgs.

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl