Districtsdag GTBM 02-12-2017

Zaterdag 2 december organiseerde GRC Tovaal weer een districtsdag. In voorgaande jaren kon die jammer genoeg wel eens niet doorgaan omdat de Goese velden werden afgekeurd.

Deze keer konden de Guppen, Turven, Benjamins en Mini's van EZRC Oemoemenoe, RFC Oisterwijk Oysters, Rugby Club Tilburg en Rugbyclub Etten-Leur (REL) die allen bibberend naar Goes waren afgereisd om in de koude Zeeuwse mist hun opponenten tegemoet te treden, gelukkig wel aan de bak.

Bij temperaturen rond het vriespunt werd er op de velden hard maar fair geknokt. Binnen in het clubhuis was het dankzij de inzet van vele vrijwilligers warm en gezellig. 

Dit soort evenementen wordt bij de diverse clubs op heel verschillende wijzen georganiseerd, van heel strak tot heel ongedwongen (maar altijd leuk). Tovaal behoort traditioneel tot de laatste categorie maar doet dat altijd met verve. Bij deze (jongste)  leeftijdscategorie ziujn er altijd ouders en familieleden die voor het eerst zo een rugbydag meemaken. Een betere kennismaking met deze mooie sport dan op zo een koude, mistige winterdag bij zo een gezellige en relaxte club is toch niet denkbaar??

Dank aan alle bezoekers, spelers, ouders, vrijwilligers op het veld en daarbuiten en een extra bedankje aan Taart en Tafel Goes voor de gebakken bijdragen waarvan de opbrengst voor onze jeugdkas is.

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl