Eerste wedstrijd Goese Rugbydames!

Zeeland heeft er een nieuw rugbyteam bij. Bij Rugbyclub Tovaal wordt vanaf dit jaar gestart met een damesteam! Komende zondag (10 september) zal het kersverse team aantreden op het Goese gras tegen het combinatieteam Delft / Dordt / Rel 2. De kickoff is om 12:30 uur bij Sportpark het Schenge in Goes. Komt dat zien!

Werving Goese dames
Afgelopen jaar is er gestart met actieve werving voor nieuwe damesleden. Het resultaat is een viertal Rugby-liefhebbende dames welke zich hebben ingeschreven als lid voor bij Tovaal. Natuurlijk zijn de vier dames nog niet voldoende voor een geheel team. De selectie wordt aangevuld met de Rugbyende dames van Oemoemenoe. Met deze combinatie hebben de twee clubs een Zeeuws Damesrugbyteam op de been gebracht.

Overtuigende interland
De eerste oefenwedstrijd tegen de Belgische dames van Dendermonde gaf de goede spirit binnen het team weer. De dames hebben dan wel niet gewonnen maar hebben als één team op het veld gestaan en voor elkaar geknokt waar nodig met een lekker biertje na. Een goede basis voor het komende seizoen.

Tot zondag!

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl