Gratis meetrainen in april en mei

Iedere woensdag tussen 18.00 en 20.30 uur (6 t/m 18 jaar)

Nu kun je zelf eens proberen hoe leuk rugby is. Gratis kan iedereen meedoen. Alle trainingen zijn introductie-trainingen, dus kom het maar eens proberen! Je mag zo vaak meedoen als je wilt.

Voor kinderen die drie keer (of meer) mee trainen hebben we een heel leuk kado. Voor die kinderen liggen 2 gratis kaartjes voor CineCity, de bioscoop in Vlissingen, klaar! CineCity vindt het belangrijk dat kinderen méér bewegen en méér sporten. Daar worden ze een stuk gezonder van. Rugby is een gezonde sport met een goede mentaliteit. Met veel plezier en sympathie ondersteunt Cine-City dan ook deze actie van Rugbyclub Tovaal.

Rugbyclub Tovaal bouwt aan een prachtig, sfeervol clubhuis met vele faciliteiten. Ouders kunnen de trainingen volgen vanuit het warme clubhuis, of bij mooi weer vanaf het terras. Op 7 juni a.s. wordt het clubhuis geopend en mogen we ook op het nieuwe veld. Uiteraard wordt dit een hele feestelijke dag, waarvoor de kinderen die aan de introductietrainingen meegedaan hebben ook worden uitgenodigd en mee mogen feesten!

Geïnteresseerde kinderen kunnen zich aanmelden. Zo weten wij wie er komen en kunnen we inschatten hoeveel ondersteuning voor de trainers nodig is.

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl