Grote clubactie 2017

Elk najaar vindt de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doen wij weer mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. De grote Clubactie zorgde altijd voor een mooi extra bedrag in de clubkas. Hiervan hebben we altijd leuke extra dingen kunnen doen. Van ieder verkocht lot gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt.

Wat is de bedoeling?
De trainers en/of leiders zullen deze week de lotenboekjes aan alle spelers uitreiken. Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met de verkoopmethode “eenmalige machtiging’’, zodat onze jeugdspelers niet met contant-geld over straat hoeven. Hoe gaat deze verkoopmethode in zijn werk? Net als normale loten verkoop krijgen alle jeugdspelers een lotenboekje. Alleen in plaats van het contant afrekenen van het verkochte lot vult de koper het lotenformulier in: De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’. Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje op zijn deur bevestigen.

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Wanneer je de loten (of grootste deel) hebt verkocht lever het dan in bij de teammanager weer in. Tovaal zal vervolgens zorgen dat het verder in orde komt.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie is al gestart op zaterdag 16 september. Vanaf die dag mocht je beginnen met de lotenverkoop, de actie loopt tot en met de 23e november

Tip!
Leg je lotenkopers uit wat er met het geld gebeurt.

Wij hopen dat we dit jaar weer een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Tovaal

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl