Leuke mix van jong en oud tegen Oysters

Zondag stond er voor het tweede team een wedstrijd tegen Oisterwijk Oysters gepland en het kwam goed uit dat de colts vrij waren, want zodoende kon er onder regie van Patrick een leuke mix van beide teams de wei in tegen de zeer ervaren gastheer. De meeste tegenstanders hadden ervaring in de ereklasse, maar door de snelheid van de colts hielden beide teams elkaar goed in evenwicht. Raf, Thomas en Stefan namen in de voorwaartsen het voortouw en Pim, Shane, Jeroen, Tyke en Timo wisten elkaar in de driekwartlijn prima te vinden. Na de eerste twee wedstrijddelen stond het nog 12 – 12. Oysters kon putten uit een arsenaal van minimaal vijftien reserves en door het inbrengen van wat jongere, fittere spelers drukten ze in de slotfase nog een aantal try’s, waardoor er een 29 – 12 eindscore op het bord verscheen.

Na afloop een dilemma in de kleedkamer, maar gelukkig schonken ze in het clubhuis alcoholvrij bier, dat de colts natuurlijk goed smaakte. Dik verdiend natuurlijk.

Het duel maakte zeker duidelijk dat er voor het seniorenteam de komende jaren veel talentvolle spelers aan zitten te komen. Een geruststellende gedachte.

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl