Mooie uitwedstrijd Cubs Tilburg vs Tovaal

De laatste uitwedstrijd van de Cubs in de competitie Platepoule Zuid werd vandaag gespeeld in Tilburg. Helaas niet met een volledig team kunnen afreizen, maar wel met 13 gretige spelers.

Na een flitsende kick off was er gelijk dreiging vanuit de hoek van Tovaal. Door een actie van Jeroen drukte Mark (door een break) binnen 5 min een try voor Tovaal. Jeroen moest vanuit een lastige positie de eerste conversie nemen, maar dit lukte helaas net niet. Tilburg was wakker geschud en vooral door balverlies verloor Tovaal zijn voorsprong snel. Jeroen kreeg halverwege de eerste helft de bal met snelheid in handen, passeerde hiermee meerdere tegenspelers, speelde de bal door aan Kjell die zijn allereerste try drukte! Jeroen kreeg zijn tweede kans om een conversie te nemen en bracht de nodige twee punten voor Tovaal binnen.

De tweede helft begon met goede pressie vanuit Tovaal. In balbezit waren er mooie acties van alle spelers, de voorwaartsen stonden met Randy, Thomas, Mike, Stefan, Raf, Mark en Kjell als een huis, maar dit mocht helaas niet baten. De Cubs hadden het vooral verdedigend erg zwaar. Het was een mooie wedstrijd en dat vonden de aanwezige toeschouwers ook. Uiteindelijk won Tilburg met 68-12.

Na afloop heeft de referee de Cubs nog een hart onder de riem gestoken (complimenten voor het team) en konden de boys met opgeheven hoofd terugreizen naar Goes! 

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl