Nieuwe ronde, nieuwe kansen voor de Cubs!

De Cubs van Tovaal starten met de kick-off en waren gelijk gretig, maar helaas drukte de tegenpartij de eerste try.  Pim zorgde dat het spel een bepaalde positie opging, wat in het voordeel was voor de Cubs, hierdoor kregen we onze eerste kansen om een try te drukken.

Jeroen was in balbezit, zag een opening en drukte de eerste verdiende Tovaal try. Doordat het veld erg drassig was en de weergoden niet echt meewerkten, was het voor Jeroen te lastig om de conversion te benutten.

Tilburg speelden met een man meer en zorgde met twee snelle spelers voor een aantal tries tegen.

Goed samenspel tussen Noah en Pim zorgde voor een gevaarlijke aanvallende situatie in het veld, waardoor Noah de tweede Tovaal try kon drukken.

Jeroen maakte dé tackel van de wedstrijd, een noodzakelijke tap-tackel tegen de snelste speler van Tilburg en voorkwam daarmee een try tegen!

Helaas moest hij na een overmoedige tackel het veld geblesseerd verlaten, waardoor de Cubs met twee man minder helaas uiteindelijk het onderspit moest delven.  

 

De eindstand 10 – 43, maar dit mocht de pret niet drukken, want enkele spelers besloten nog een paar buikschuivers in de modder te nemen.

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl