Schoonmaakavond was een succes!

Woensdag 6 september stond er een schoonmaakavond op het programma om de kantine in ons clubhuis weer schoon en fris het nieuwe seizoen in te laten gaan.  Alle ramen binnen en buiten, de bar, de krukken, de bank, al het glaswerk en nog meer is onder handen genomen.

Vanuit bijna alle categorieën werd er aan de hulpoproep gehoor gegeven en stonden we met een behoorlijke groep te schrobben en te poetsen. Later op de avond toen de  GTBM ouders de kleine rugbyers naar huis gingen brengen werden de hulptroepen aangevuld met Colts ouders en een aantal spelers van het 2e team.

Bovenal was het natuurlijk een hele nuttige avond maar zeer zeker was de gezelligheid net zo groot, voor de inwendige mens had onze club1000poot Karin Hendry zelfs voor een heerlijke zelfgebakken appeltaart bij de koffie gezorgd. Dankjewel Karin hij was heerlijk!

Aan alle vrijwilligers een grote dankjewel, zonder jullie was het niet gelukt in 1 avond!! Het plan is om deze avond ieder kwartaal te gaan herhalen zodat de klussen wat beter te overzien zijn. We hopen op nog meer hulp en misschien wat afwisseling zodat het niet altijd dezelfde ouders zijn die dit verzorgen.  Als je interesse hebt kun je dit aangeven via de mail naar: JC@tovaal.nl.

Foto's zijn hier terug te vinden.Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl