Sevenoaks RFC zorgt voor prachtige rugbydag

Er was amper een week om de komst van Sevenoaks RFC voor te bereiden, maar hun komst is een zeer geslaagd evenement geworden.

Eerst speelde een meer dan compleet veteranenteam van Tovaal tegen de Engelse gasten, die nog wél elke maand samenspelen. Hun combinaties liepen dan ook wat beter en ze scoorden daardoor wat vaker. Voor Tovaal lukte dat alleen Reinier, die handig in stelling werd gebracht door Ron, die later door de Engelsen werd uitgeroepen tot “man of the match”, omdat elke ingooi in de lineout de handen van Bert of Stupe feilloos bereikte.

De senioren waren bij lange na niet op volle sterkte, maar ook dat werd een leuk duel. Jeroen zorgde na de openingstry van Sevenoaks RFC nog voor de gelijkmaker, maar vervolgens werd de achterstand steeds groter. Jordan scoorde nog wel na een swingende rush. Dat leverde hem meteen ook een paar extra biertjes op en een plaquette bij de man of the match-verkiezing.

Kort na de wedstrijd verzorgde Robert alvast wat lekkere hapjes en waren er oesters voor de gasten. Na het uitwisselen van enige geschenken werd voor iedereen duidelijk waarom Robert en Marja zich de hele middag in de keuken hadden teruggetrokken, want zo ongeveer honderd personen konden zich tegoed doen aan een overheerlijke Italiaanse maaltijd. Op dat moment was ook de Champions Cup-finale tussen Leinster en Racing92 op een groot scherm te volgen en werden de eerste plannen gesmeed voor een tegenbezoek van in elk geval de veteranen aan Sevenoaks. De uitstekende sfeer kreeg ook nog eens een boost door de klanken van DJ Bram!

Kortom een perfecte rugbydag!

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl