Spannende wedstrijd Cubs na feestelijk opening sportvelden!

Na aanwezig te zijn geweest , met 15 Cubs, bij de feestelijke opening van de nieuwe sportvelden Tovaal / Hockey, werd om 12:00 uur de strijd aangegaan met een combinatie van RCE/Vets.

Ondanks het feit dat de tegenstander fysiek forser leek waren de Cubs niet geïntimideerd. Gelijk na de kick-off kwam de eerste dreiging van Tovaal, Kjell zag kans voor een mooie break, kreeg hierbij support van Pim en daardoor was de eerste try voor Tovaal een feit!

De spanning bij de toeschouwers langs de zijlijn stijgt, behouden de Cubs de 5 – 0 ?? De druk werd opgevoerd, Tovaal was erg aanvallend, maar uiteindelijk wist RCE/Vets een gat in de verdediging te vinden en was het 5 – 5. Tovaal bleef het spel domineren, maar moesten het met onervaren spelers op nieuwe posities doen en verloren het hierdoor met tackles en scrums.

De tweede helft begon waar de eerste helft geëindigd was, pressie vanuit Tovaal. Alle zeilen werden bijgezet en er werd geknokt voor iedere meter. Het was spannend en dat voelen de jongens ook. Met nog 15 minuten op de klok, moest Noah het veld verlaten met een duimblessure. Met 1 speler minder hebben de Cubs alles gegeven en gestreden tot het bittere eind, maar verloren.

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl