TBM Toernooi Sparta (20-9-2014)

TBM Toernooi Capelle a/d IJssel

Zaterdag 20 september werd het TBM toernooi in Capelle a/d IJssel georganiseerd ter ere van de overleden voorzitter van Sparta. Een geweldige dag met schitterend weer en een prachtige locatie.

Het leuke van het toernooi was dat onze spelertjes weer eens andere teams tegenkwamen dan de teams van de TBM Districtsdagen.

Bij de turven werden de volgende wedstrijden gespeeld:

Tovaal – Rotterdam 9 - 3

Tovaal – Den Haag 5 - 3

Tovaal – Hookers 13 - 2

Voor Jort was dit zijn eerste toernooi. Hij vond het toch wel spannend, maar toen de eerste wedstrijd eenmaal begonnen was, had hij de smaak te pakken. Een aantal keer kwam hij vlakbij de trylijn in de buurt. In de derde wedstrijd drukte hij zijn beloofde eerste try. Eenmaal de smaak te pakken, bleven de tries maar komen. De turven hadden zich de finale in gespeeld en uiteindelijk ging het om de 1e of 2e plaats tegen Diok.

Het was een erg spannende wedstrijd waar beiden teams een geweldige inzet toonden.  De uitslag was dan ook een minimaal verschil, namelijk 4-3 in het voordeel van Diok. De turven mogen trots op zichzelf zijn en nemen een prachtige beker voor in het nieuwe clubhuis mee naar huis.  

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl