Trip in 2017 naar Engeland

Op verzoek van een groot aantal vaste tripgangers wordt het reisdoel een stad in Engeland, waar zonder het gebruik van moeilijk te vinden taxi’s volop nachtleven tot in de late uurtjes te vinden zal zijn. De reis geschiedt vanaf het clubhuis met een touringcar. We zoeken twee gerenommeerde oude clubs, waar de wedstrijd wordt voortgezet met een ouderwetse derde helft, waarbij Alouette en andere wat in de vergetelheid geraakte songs wellicht weer luidkeels zullen klinken. De reis vindt plaats van donderdag 27 t/m zondag 30 april 2017. Vroeg vertrek om ongeveer 6 uur.

Afgelopen jaar waren we met veertig personen in Baskenland. Voor een busreis zijn minimaal 35 personen nodig om studenten een korting van 20% aan te kunnen bieden.

Meld je dus zo snel mogelijk aan via een mail of door inschrijving op de intekenlijst in het clubhuis. Zodra er voldoende inschrijvingen zijn, wordt de bus vastgelegd en volgt meer informatie over hotels en tegenstanders.

Tripgeld graag overmaken op rekeningnummer NL60 RABO 0101477465. Bij betaling voor Kerst kan worden volstaan met € 250. Na Kerst is dat € 300. Studenten worden in staat geacht zelf hun korting te berekenen.... Restitutie allen mogelijk met gegronde redenen, te beoordelen door de tripcommissie.

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl