Trip bestemming plannen

Beste tripgangers,

Zoals gebruikelijk ontvouwt de tripcommissie in januari de plannen voor de trip van komend jaar.

Reisdoel is door hoge kosten van vliegtickets in de beoogde periode nog niet geheel zeker. Het zou zoals in de afgelopen jaren ook weer een busreis kunnen worden. Natuurlijk proberen we Toon Pijs weer achter het stuur te krijgen.

Te denken valt aan Normandie, waar al contacten worden gelegd met een leuk clubje zoals Chateauneuf-sur-Loire, maar het zou ook Engeland of Schotland kunnen worden.

In principe gaan we ervan uit dat het reisdoel voor de meeste tripgangers van ondergeschikt belang is. Gezellig met z'n allen op stap en wat onvergetelijke avonturen beleven is immers het belangrijkste. We gaan natuurlijk voor minimaal een wedstrijd, een robuuste activiteit, een bezoek aan een topwedstrijd en natuurlijk zijn tripshirt, tripboek, reis en verblijf bij de prijs van wederom 250 euro inbegrepen. De veiling heeft al een mooi startbedrag opgeleverd.

De datum ligt al wel vast: van vrijdag 2 t/m maandag 5 mei. Bij een eventuele reis met de nachtboot naar Schotland zouden we ook op donderdag 1 kunnen vertrekken.

Graag heel snel reactie over deelname. Ook als je zeker niet meegaat. Dan kunnen definitieve plannen worden gemaakt. Realistische ideeën zijn vanzelfsprekend welkom.

Groeten,

Jan en Harry

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl