Vrijdag: kickbox clinic/training!

Aanstaande vrijdag (27 mei) wordt er een clinic/training gegeven op het veld van Tovaal door Patrick (senior Tovaal) en Dave. In principe bedoeld voor de senioren.

Wie en wat?
Dave is een ervaren vechter/trainer waarmee ons lid Patrick een aantal jaar getraind heeft. Hij is inmiddels zijn eigen schooltje begonnen. Het is tot nu toe nog heel laagdrempelig maar het niveau is langzaam stijgende. Patrick is gevraagd om af en toe les te geven, wat tot nu toe goed ontvangen wordt.

Wat heb je nodig:
-Goede zin,
-Niet bang zijn voor spierpijn de volgende dag,
-Normale sportschoenen met redelijke grip,
-Eventueel zachte scheenbeschermers,
-Bitje.

De handschoenen zullen verzorgd worden door Egon en er is plaats voor ongeveer 18 personen.

Het bitje is geen noodzaak, maar omdat er vaak mis geslagen wordt, is het geen overbodige luxe.

De training zal bestaan uit conditie, techniek, het leren van combinaties, trappen en eventueel sparren met elkaar....LET OP!! Met sparren bedoelen wij niet elkaar de hersens inslaan, maar het toepassen van de technieken die bijgebracht worden. Bij te hard sparren zullen Dave of ik het overnemen.

Er zijn waarschijnlijk ook jongens en meiden van de kickboxschool aanwezig, zodat er een gezellige groep onstaat.

Aanmelden graag!
Graag aanmelden via p.pieterse@live.nl of 06-23916623. Als je jezelf niet aanmeldt, heeft dit gevolgen voor de organisatie en de beschikbare spullen.

Vanwege een lezing door een arts op dezelfde vrijdagavond, is er afgesproken dat wij rond 20.45 / 21.00 uur beginnen, zodat de mensen die de lezing willen bijwonen zich daarna kunnen voegen bij de training.

Tot vrijdag!

Dave en Patrick

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl