Witte wa...

Voor het eerst een uitwedstrijd dit seizoen, en dan in Eindhoven. Afwisselend weer, .. de A 58 afgesloten richting Bergen op Zoom, het begon lekker. Toch ruim een klein half uur later écht op de snelweg. Daarna vakantiegevoel in België in verband met wegafzetting bij Tilburg..  Bij aankomst werden wij hartelijk ontvangen in het clubhuis.
Heerlijke koffie.. en de konijnengaten in het veld werden met zand gedicht.. Het leek vaker voor te komen, de kruiwagen met zand stond al klaar. Na een warming up door Brian en Richie ging het spel beginnen.

Het was even op stoom komen en wanneer de mogelijkheden zich aanboden was Eindhoven net té snel. Colts Tovaal kwamen niet door de sterke muur heen. Je zag het doorzettingsgevoel van de gezichten af te lezen. Tijd voor blessure was er niet. Ondanks de ingezette pogingen door te kunnen drukken in de tweede helft was het resultaat 71-0. Maar nu ook weer gingen de jongens met geheven hoofd naar de kleedkamer, alwaar zij de muziek hebben aangezet om de wedstrijd van zich af te kunnen spoelen.

Op naar volgende week, dan weer thuis.

Train en tackle voorzichtig

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl