Tovaal Jeugdtrip 2019

Beste (ouders van) jeugdleden,

Een van de vele mooie dingen aan rugby is het op trip gaan. De kans om samen met je team- en clubgenoten onvergetelijke ervaringen op te doen waar anderen alleen maar van kunnen dromen!

De jeugdtrips van de afgelopen jaren naar de Ardennen en Engeland waren al zeer geslaagd. Jeugdleden, van turven tot en met colts, hadden een sportieve minivakantie die van de eerste tot laatste seconde bol stond van de activiteiten. Trips die zo gaaf waren willen we natuurlijk graag herhalen. De trip van dit jaar gaat wederom naar de bakermat van de rugbysport, Engeland. Daar gooien ze al wat langer met de ovale bal dan op de Bevelanden en is rugby onderdeel van de cultuur.

Met die authentieke Engelse rugbysfeer willen wij onze jeugdleden vanaf de mini's t/m de colts graag in aanraking brengen. Daarom vaart de Tovaal boot in het weekend van 20 april 2019 naar Engeland.

We vertrekken op zaterdagochtend 20 april 2019 om 5.30 uur richting Duinkerken voor de oversteek van het Kanaal. Om ca. 23.00 uur op maandag 22 april 2019 draaien onze touringcars 't Schenge weer op.

De tussenliggende uren zullen onze jeugdleden een uitgebalanceerd, afwisselend inspannend en ontspannend programma aangeboden krijgen. Het spreekt voor zich dat de organisatie nauwgezet zal zijn en met aandacht voor alle facetten die nodig zijn om een trip succesvol te laten zijn, waaronder het creëren van een veilige omgeving, ook voor de jongste tripgangers.

We hebben een fantastische locatie gevonden in de plaats Cobham. Om voor de hand liggende redenen kunnen we niet te lang wachten met het reserveren daarvan.

Wil je mee op deze once in a lifetime experience, dan vernemen we dat graag voor 1 november van je, middels het invullen van het inschrijfformulier op de website van tovaal.

We werken er hard aan om de kosten zoveel mogelijk te beperken. Zo hebben we de twee bijzonder toegewijde ouders met jarenlange ervaring als touringcarchauffeur weer bereid gevonden om pro bono te rijden! Daardoor zullen de kosten per deelnemer EUR 160 (all in) zijn.

Het aantal plaatsen is beperkt en wordt op basis van het first-come, first-served principe verdeeld. Meld je dus zo spoedig mogelijk aan als je zeker wilt zijn dat je meekunt!

Voor vragen kun je terecht bij de leden van de Jeugdtripcommissie 2019.

Met Ovale Groet,
Jeugdtripcommissie 2019

Jos de Wild
Karin Hendry
Gilbert van Luijk
Ingrid Griep

Deelnemer
dd/mm/jjjj
dd/mm/jjjj
Ouder/verzorger
Overig
Indien de deelnemer een doorlopende reisverzekering heeft.
Indien de deelnemer een doorlopende reisverzekering heeft.
Toestemming
dd/mm/jjjj
Betaalwijze

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl