benjamins winnen in Haarlem (8-10-2016)

De eerste wedstrijd bij de Bondsdag in Haarlem was voor de Benjamins tegen Haarlem 4, het was een gelijkopgaande wedstrijd waar Tovaal met 2-1 de rust in ging. De eindstand was 4-3 in het voordeel van Tovaal. (aardig feitje voor ons; Haarlem 4 verliest voor het eerst in 1,5 jaar)

De 2e wedstrijd, Haarlem 3-Tovaal was 2-2 met rust en eindigde met winst voor Tovaal met 4-5! Weer knap gedaan van onze jongens en meiden!

Wedstrijd 3 was 't Gooi-Tovaal; Tovaal had wat moeite met goed samenspel en dat probleem hadden ze niet bij 't Gooi dus die gingen met een 2-0 voorsprong de rust in. Na een goede en sterke 2e helft komt Tovaal na een paar prima acties goed terug om een welverdiende 3-4 overwinning in de wacht te slepen. 

Tovaal-Haagse RC was wedstrijd 4 en tevens afsluiter; wederom een wat slaperig begin van de wedstrijd voor onze jongens en na 5 minuten stonden ze al met 0-2 achter. Dit schudde ze wel wakker en het ging snel weer beter en ze konden met 2-2 de rust in. Na de rust blijft het mooi gelijk opgaan tussen de 2 teams maar onze jongens halen er nog een mooie 2-4 winst uit!

We bedanken RFC Haarlem voor de gastvrijheid en de goed geregelde bondsdag!

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldeloozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl