Amsterdam here we come!

Afgelopen week kreeg onze GRC Tovaal wedstrijdsecretaris van de NRB te horen dat ze ons verzoek hadden gehonoreerd (qua organisatie van de voorrondes NK Sevens) en ze dankbaar waren dat wij onze locatie hiervoor beschikbaar wilde stellen.
Uhm, of we dus ff in één week ALLES (genoeg refs, catering, kleedkamers, vrijwilligers, EHBO-er aanwezig, genoeg wisselgeld, uitnodigingen de deur uit, genoeg spelers ivm vakantie, fluitjes voor de refs, etc.) konden regelen..........?!?! TUURLIJK, wij Zeeuwen regelen dat wel!   ;-)
En de organisatie was inderdaad tot in de puntjes goed geregeld vandaag! Langs deze weg wil ik daarom ook één ieder bedanken voor hun fijne bijdrage voor vandaag (you know WHO you are).

De weergoden hebben vandaag prima meegewerkt (al hadden ze op buienrader.nl andere plannen voor Zeeland), op een BEETJE wind na en een paar spetters. Het heeft het  voor geen enkel team wat vandaag aanwezig was de pret mogen drukken. Er heerste een leuke en gezellige sfeer in en rond het clubhuis, supporters waren heel vriendelijk en uitermate geduldig bij de verkoop wachttijden.
Spelers van alle aanwezige teams waren op tijd aanwezig, zeer gedreven, gemotiveerd en gebrand om vandaag wedstrijden te winnen en zich te kwalificeren voor de NK Sevens finale in Amsterdam, aanstaande zaterdag.

Uiteindelijke uitslagen van vandaag:
Delft vs Tovaal Cubs 0 – 34,
Tovaal vs Oemie Cubs 34 – 10,
Breda vs Tovaal Cubs 0 – 45,
Tovaal vs Hookers 29 – 5

Als afsluiting: het was vandaag een GE-WELDIGE dag voor de Tovaal Cubs. Zij hebben als een gedisciplineerd, geolied team gespeeld…..chapeau voor jullie ALLEMAAL (ook de geblesseerde) en jullie trainers!

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl