Benjamins Districtsdag 1 Middelburg 28-09-‘19

Eind september waren we te gast bij Oemoemenoe. Alvast wat buien bij vertrek voorspelden prima tackle-weer. Op ons verzoek waren we zo vroeg mogelijk ingedeeld (waarvoor dank Harry!). Maar liefst zeven clubs waren ingeschreven en het veld lag er prima bij. Om 10:00 speelden we de eerste wedstrijd tegen de Benjamins van Oemoemenoe. Om (voornamelijk) de eerstejaars tijdens het spel aanwijzingen te kunnen geven hadden we afgesproken dat we beiden met een coach in het veld zouden spelen. Goed voor de jongens (en coach ) om ze al spelend te kunnen helpen met positie en spel. Deze wedstrijd werd ruimschoots gewonnen.

Vervolgens direct tegen RCC Bekaro. Door de wat grotere tegenstand moest er even opgeschakeld worden, maar zodra dat gebeurd was ging het goed. De wedstrijd werd nipt verloren, maar de inzet was prima.

Aansluitend de derde en laatste wedstrijd tegen de Oysters. Net als bij de andere twee wedstrijden werd er door iedereen netjes gespeeld. Ondanks het feit dat iedereen er vol voor ging was te merken dat het energieniveau aan het dalen was en bovendien speelden de Oysters een hele mooie wedstrijd. Een paar flinke buien zorgen voor verkoeling die niet echt noodzakelijk was, maar de jongens verloren de moed niet (heel knap hoor!) en gingen strijdend ten onder.

Goed gewerkt allemaal en de volgende keer: Luctor et Emergo!

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl