Benjamins krijgen rugby les bij Sparta

Onze TBM waren weer uitgenodigd voor een wedstrijddag bij Sparta in Capelle a/d IJssel. Bij de benjamins was er voldoende animo om mee te doen en dus konden we met 11 spelers afreizen naar Capelle. De eerste wedstrijd was tegen HRC1 en gelijk vanaf de aftrap lieten onze jongens zich afbluffen door de hagenezen. HRC begon aggressief aan de wedstrijd en door goed samen te spelen wisten ze al gauw de trylijn te vinden. Tovaal liet zich intimideren door het mannelijke spel van de tegenstander en vergat daardoor zelf te rugbyen waardoor HRC de ene try na de andere kon scoren. De wedstrijd werd met ruime cijfers verloren zonder dat Tovaal wist te scoren.
Direct hierna mochten onze jongens het opnemen tegen the Hookers. The Hookers begonnen ook fel aan de wedstrijd en het duurde dan ook niet lang voor zij de score openden. Bij onze jongens gingen de schouders hangen en ze lieten het spel over aan de tegenpartij die er weer lustig op los scoorde. Ook deze wedstrijd wisten onze jongens niet te scoren.
De laatste wedstrijd van de dag was tegen RRC1, deze werd ook verloren maar in de 2e helft wist Tovaal zich wat te herpakken en kon Liam de eer van Tovaal redden door de enige try van de dag te scoren.

Hoewel we dit keer niet wisten te winnen, heeft iedereen het naar de zin gehad en was het dus toch en geslaagde dag.Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl