Districtsdag 3 bij GRC Tovaal - Benjamins

Op 30-11 stond alweer de derde districtsdag -en tevens laatste toernooi van 2019- op het programma. Deze keer thuis, wat de druk op de schouders natuurlijk wat deed toenemenen ☺.

Het was prachtig weer voor de toeschouwers; droog en een zonnetje erbij; dat kon niet beter. Hadden de andere districtgenoten dat geweten, dan waren ze vast ook gekomen….. Helaas had alleen Oemoemenoe zich aangemeld, waardoor de creativiteit wat geprikkeld diende te worden.

Om de spelers zoveel mogelijk met elkaar te laten spelen werd besloten niet gemixed te spelen. Derhalve stonden er ons twee wedstrijden te wachten tegen beide Benjamin teams van Oemoemenoe. Na een korte interval was Justin er weer bij ☺ en speelde Bart zijn eerste officiële wedstrijd.

Maarten was jarig, waaraan hij door zijn ploeggenoten voor aanvang van de wedstrijden herinnerd werd ;).

Zoals we al eerder gezien hebben bij voorgaande toernooien moeten we eerst even op gang komen voordat het begint te lopen. Desondanks werd de eerste wedstrijd met 11-6 gewonnen. De wedstrijd daarna kwam de tegenstander beter in het spel, maar wij gelukkig ook. Eenzelfde score als in de eerste wedstrijd was het resultaat. Kort, maar krachtig! Vóór de middag waren we klaar en maakten we plaats voor de Cubs. Bart schreef met drie try’s in zijn eerste wedstrijddag geschiedenis, wat tijdens de traktatie van Maarten na afloop aardige conversaties gaf (…niet met volle mond praten…). Iedereen keerde voldaan huiswaarts. Goed gespeeld allemaal en op naar het volgende toernooi!

 

https://www.tovaal.nl/fotoalbum/districtsdag-3-bij-grc-tovaal-benjamins

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl