Guppen training 11-1-2020

Vandaag zijn de guppen eerder naar de training gekomen om de guppen trip te bespreken. Ook deze groep gaat samen als een hecht team iets leuks doen. Daarnaast zijn er voor het eerst plannen gemaakt om te kijken om zeer binnenkort een echte heuse uit training naar een andere club te organiseren. 

De training ging van start met tikkertje. Een heerlijke warming up. Het was best een beetje koud vooral voor de handen. Daarna hebben we de eerste complete guppen teamfoto kunnen maken.

Onder begeleiding van Angelika en Thies zijn ze verder gegaan aan het 1e tag spelletje. Wat kunnen ze hard rennen die guppen en daar word je best moe van. Dus tijd voor iets om op adem te komen. We hebben even rustig met de bal over gegooit. Het werd weer een beetje onrustig in de groep en dat is een goed teken. Weer tijd om even flink te rennen en de kou van ons af te schudden met tag overlopertje. 

Die tijd gaat hard, alweer bijna klaar met de training. Nog even de trainers Angelika en Thies omver beuken en dan is het weer tijd om lekker in het clubhuis op te warmen. 

TOP gedaan vandaag guppen. 


Ken jij ook 4- en 5-jarigen die het leuk zal vinden op de zaterdagochtend van 9.30 tot 10.15 uur lekker potje buiten te bewegen met een rugbybal. 

Mail: guppen@tovaal.nl en kom een keertje kijken of gelijk 4x gratis meetrainen.

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl