Hello, do you remember me?

Volgens een irritant pingelend geluidje weet ik dat ik een reminder krijg op mijn smartphone: afspraak ”thuiswedstrijd Tovaal Colts”. Snel ff in mijn binnenzak graaien om ’t geluid uit te zetten en gelijk eventjes checken in mijn digitale agenda wanneer de boys voor het laatst gespeeld hebben……...
Are you shitting me!? Eind januari voor het laatst op het veld gestaan in Rotterdam, tjonge jonge.
Geen wonder dat ik de eerste paar seconden langs de zijlijn de indruk kreeg dat de Tovaal Colts elkaar wéér moesten aftasten; HOE men speelde en WAT men van elkaar kon verwachten als team.
Oké, dat mag best en gelukkig herpakten ze zich vrij snel, eerste try voor Tovaal een feit……BAM!

De boys hadden maar 14 man en wissels waren er dus helaas niet, en tijd voor blessures dus ook niet! KNALLEN dan maar, niet zo janken als je wat noppen op je lijf krijgt, een aai over je bol als jij degene bent die onderop in de ingestorte scrum ligt en gebruik ff wat tape om je schoenen dicht te plakken (einde van het seizoen is in zicht, vandaar deze ‘do it yourself’ oplossing). It’s time to play some rugby…….
Ik bedenk dit misschien wel HEUL stoer zo langs de zijlijn, maar ik doe het uiteraard de boys niet na zo’n wedstrijd te spelen.

Onze Brabantse vrienden uit Etten-Leur waren met 15 spelers een pittige en geduchte tegenstander, die zich niet zomaar gewonnen gaven. De wil en het doorzettingsvermogen was bij beide teams letterlijk van de spelersgezichten af te lezen. De eerste helft ging het nog redelijk gelijk op en waren beide ploegen behoorlijk aan elkaar gewaagd, maar het lage speelritme van de afgelopen maanden leverde in de tweede helft bij REL RCT de meeste conditionele problemen op.  
Ondanks de pittige tegenstand en inzet van REL RCT en hun verse wissels was het uiteindelijk niet genoeg om vanuit het Zeeuwse land met een overwinning huiswaarts te keren. Eindstand 44 – 24

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl