Mini's bij Brakkentoernooi 30-10-2021

Zaterdag 30 oktober zijn we met 10 enthousiaste mini's naar Breda afgereisd voor het Brakkentoernooi.

Aan dit grote toernooi deden teams mee van 'onder en boven de rivieren', een stuk of 17 in totaal. Het sportpark werd gedomineerd door bont-gestreepte shirtjes en paraplu's, heel veel paraplu's.... Met de regen kwam ook de modder en onze jongens waren na de eerste wedstrijd al doorweekt en vies. Ze lieten zich er niet door uit het veld slaan en hebben zich goed geweerd tegen het sterkere Amstelveen, Leiden en Den Haag met snelle tackles en samenwerken.Daardoor bleven de tries van de tegenstander beperkt en konden ze zelf ook leuk spelen.

Breda werd vervolgens verslagen met 3-1 door sterk samenspel van het hele team. Ze konden eindelijk een paar mooie tries goed afmaken. Tegen Enschede werden een paar Tovaalse tries afgekeurd, waardoor ze die wedstrijd net verloren. Dat was jammer, maar met een welverdiende 10e plaats gingen we naar huis.

De jongens hebben doorzettingsvermogen, motivatie, samenspel en enthousiasme laten zien. Deze ervaring nemen we mooi mee naar de trainingen en de volgende wedstrijd!

Stukje geschreven met dank aan. Floris en Diana.

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldeloozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl