Najaarstoernooi Etten-Leur (5-10-2013)

Het najaarstoernooi in Ettne-Leur was erg geslaagd. Het toernooi was weer strak georganiseerd en er was nauwelijks uitloop. Het nieuwe clubhuis en de velden van REL lagen er mooi bij. We hadden donderdag afgesproken om de Benjamins te clusteren met Oemoemoee. Dat was maar goed ook want vrijdags melden Thom en Noah zich nog af dus reisden we met 6 benjamins af. 

Liam had 's ochtends een judo toernooitje maar wilde zo graag rugbyen dat hij halverwege de dag aansloot en en we dus met 7 Tovalers en 12 Oemoemenoe-ers waren.

De eerste wedstrijd tegen REL/Breda werd eenvoudig gewonnen, er werd gelijk fel getackeld en een paar mooie tries gedukt. De 2e wedstrijd tegen de Oysters speelden we gelijk. Fysiek waren dat kleine jongens, een aantal nog kleiner dan Roben, maar ze speelden wel goed samen waardoor het lekker gelijk op ging. Tegen Eindhoven wonnen we ook en stonden we onverwachts eerste in de poule. De laatste poule wedstrijd was tegen Breda 1. Dat waren de jongens waar we vorig jaar als de turven maar niet van konden winnen. Het was een spannende wedstrijd met 2 mooie try-savende tackles van Liam maar uiteindelijk wisten we die ook te winnen.

De kruisfinale tegen Roosendaal was super spannend en hebben we in de verlenging maar net verloren. De troostfinale tegen de Oysters ging weer gelijk op en verloren we ook maar net in de verlenging.

Alle jongens hebben heel goed gespeeld, er werd fel getackeld en goed samengewerkt. Ook de nieuwe jongens (Bo, Joeko en Delano) deden gelijk goed mee en vonden het erg leuk. En Matthijs was een fantastische westrijdcoach.

Dus alles bij mekaar was het een geslaagde dag voor de benjamins!

Meer Foto's

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl