Succesvol weekend voor de jeugd

Niet alleen de senioren deden het goed dit weekend, maar alle jeugdteams behaalden prima resultaten. De benjamins en de mini’s namen deel aan een districtsdag in Breda en de mini’s gingen met de eerste prijs naar huis.

De cubs speelden in Nijmegen de hele tweede helft met een mannetje minder, maar namen toch twee bonuspunten mee terug naar Goes. Eentje voor de vier gedrukte try’s en ook nog een voor de nederlaag met minder dan zeven punten verschil: 31 – 26.

De junioren behaalden hun eerste overwinning in de Bowl poule A. Na drie nederlagen in uitwedstrijden leverde de eerste thuiswedstrijd in Etten-Leur meteen succes op. HRC 2 werd met 17 – 14 verslagen.

De colts blijven het helemaal goed doen. Zij wonnen in Den Haag de vierde wedstrijd op rij en ze blijven ongeslagen aan de leiding in de Bowl poule B.

 

Aanstaand weekend spelen de colts opnieuw een uitwedstrijd tegen Rotterdam 2, maar de cubs en de junioren spelen hun wedstrijden op sportpark Het Schenge in Goes. Komt dat zien, want ze spelen een mooi potje rugby!

 

Zaterdag 27 januari

 

11.00 uur      Tovaalcubs – Vets/Tilburg

12.00 uur      REL/Tovaal - Eemland

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl