Tovaal Cubs "strak in pak", maar verliezen helaas!

De eerste tekenen van Koning Winter waren merkbaar; de wind voelde erg koud tegen je gezicht aan, sneed zelfs door je spijkerbroek heen, supporters/kinderen langs de zijlijn vroegen om warme chocomelk (er wordt nog net geen snert verkocht), maar je denkt toch niet dat de Cubs last hebben van de kou?? Neen integendeel,  ze ‘straalden’ doordat ze vandaag voor het eerst mochten spelen in hun nieuwe wedstrijd tenue.
Met een voltallig Cubs team (19 boys) en een lichaam vol adrenaline was KO in voordeel voor een erg gretig Tovaal. Maar helaas kwam de tegenpartij in balbezit en zag kans om langs de scrum na 5 min hun eerste try te drukken.
Maar binnen 10 min kwam Damon (door prima 3kwartlijn spel) met een counter attack, ging er als een ‘speer’ vandoor (prima wing spel) en waren de eerste 5 punten voor Tovaal in de pocket…..whoop whoop! Uitermate geconcentreerd begon Silvester aan zijn ritueel om de conversion te maken, maar helaas. Ze kunnen ook op hoog niveau niet alles tussen de palen mikken.
Tijdens de eerste helft deden we zeker niet onder tegen de Haarlemmers en domineerde Tovaal zelfs bij vlagen!
De vele supporters langs de zijlijn, opa’s en oma’s, oud spelers, aanhang van de tegenpartij, kregen mooie acties te zien en zagen een strijdvaardig goed spelend Tovaal team die het niet zomaar opgaf.

Iedere week maken de boys (Tovaal Cubs) progressie, maar tijdens deze wedstrijd was het wel enorm! Om een vader langs de zijlijn te citeren; “They really played so much better than last week. This was probably the best Cubs team in the Netherlands they played against

Uiteindelijke uitslag:  5- 45

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl