Trip naar Napels

 

Begin mei bezoeken de senioren op hun jaarlijkse trip Napels. Het wordt de vierde trip naar Italië en bij bezoeken aan Rome, Bergamo en Caglari bleef het tripteam steeds ongeslagen. Bijzondere gast is Van I, die met Wendla vanuit Noorwegen of Spanje aanvliegt en ook Arko, die twee maats van ‘t Gooi meeneemt. Daarmee is er een groep van 43 deelnemers.

Op vrijdag 1 mei vliegt het grootste gedeelte van de groep om 13.05 uur vanaf Eindhoven naar Napels. Terugvlucht is op maandag om 10.20 uur. Vervoer naar Eindhoven gaat per touringcar van de AMZ.

Voor bijna de hele groep zijn reeds bedjes gereserveerd in Naepolitan Trips Hostel & Bar (9,1 op Booking.com), vlakbij het Quarteri Spagnoli en het Piazza des Plebiscito. In Napels schijnt de Italiaanse keuken op haar best te zijn. Bij Osteria Il Gobetto en Pizzeria da Attilio is het eten goddelijk en spotgoedkoop. Meer handige informatie over Napels is te vinden op www.reisvlinder.nl/leuke-restaurants-napels-lokale-specialiteiten/. Een andere barretje, dat bezocht moet worden is Bar Nilo. Daar bevindt zich een altaartje met een aantal haren van Maradona. Leuk voor in het clubhuis……

Voor zondag 3 mei is al een wedstrijd/toernooitje afgesproken tegen Amatori Rugby Torre del Greco. We spelen in het stadion van Boscotrecase op ongeveer een kilometer van de voet van de Vesuvius op enkele kilometers van Pompeii. Die achtergrond belooft een mooie teamfoto. Deze club zoekt nog naar een tegenstander voor de zaterdag.

Voor de trip verschijnt weer een tripboek met de nodige informatie over Napels, tegenstanders, de volledige tripgeschiedenis van de Goese Rugbyclub Tovaal en natuurlijk de tripkwis. Advertenties voor het tripboek zijn vanzelfsprekend welkom.

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl