Turventoernooi in Middelburg

We hebben er lang op gewacht en afgelopen zaterdag was het zover! Onze Turven zijn afgereisd naar Middelburg voor een toernooitje. Het verslag van de coaches Roland en Antoon:

Roland: 
Vandaag eindelijk weer een mini toernooi. We hebben de groep in tweeën gesplitst en ieder 3 wedstrijdjes gespeeld. Groep 1 bestond uit Nicky, Levi, Luc, Bo, Logan en Mats. Groep 2 uit Frederik, Thomas, Jim, Luuk, Niels, Julian en Rinse. Groep 1 speelde de eerste wedstrijd tegen Oenemoenoe en won met 7-1, de tweede tegen Oenemenoe II werd 5-5 na een 5-3 achterstand en de laatste pot tegen REL werd 6-6. Ik zag mooie passes en try’s. Alle turven uit groep 1 op Logan na hadden 1 of meer keer gescoord dus voor de volgende keer een mooie opdracht om iedereen te laten scoren. Ik wil de alle Turven bedanken voor hun inzet en voor wie het nog niet wist, het zijn allemaal TOPPERS!

Antoon: 
Niels, Jim, Luuk, Thomas, Rinse, Julian en Frederik stonden relaxed op het veld, maar gaven meteen hun visitekaartje afgaven door de eerste wedstrijd te winnen van Oemoemenoe met mooi teamspel. Slimme sidesteps, snelle rushes en grijpgrage Goese handjes op zoek naar Middelburgse tags. Met succes, en dat in het hol van de leeuw. De 2 wedstrijdjes daarna werd extra gewerkt aan onze defensieve skills tegen  snelle, goed getrainde tegenstanders. Niet verloren. Mooi werk, boys!

Er zijn ook nog een paar foto's gemaakt en zijn toegevoegd aan ons fotoalbum

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl