Turven/Guppen

Seizoen 2019/2020

Je bent een Gup als je geboortejaar 2014-2015 is en een Turf als je geboortedatum 2012-2013 is. De Guppen en Turven zijn de jongste leden binnen de jeugdafdeling en onder begeleiding leren zij spelenderwijs de eerste beginselen van deze fantastische teamsport waarbij respect en teamspirit voorop staan. Plezier is het allerbelangrijkste maar ook veiligheid staat voorop. Heel voorzichtig leren zij contact maken met de bal, de grond en later ook met elkaar. Onderling spelen zij ‘tag rugby’, een vereenvoudigde vorm van rugby waarbij tackelen nog niet is toegestaan.

De Guppen en Turven spelen nog geen competitie, in plaats daarvan doen ze mee aan toernooien of spelen ze oefenwedstrijden. Op een toernooi worden er meerdere wedstrijden op één dag gespeeld. Als er geen toernooi is spelen ze af en toe een oefenwedstrijd.

De kinderen ontwikkelen niet alleen snelheid, conditie, techniek en lef maar ook doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en weerbaarheid..

Wil je kijken of rugby een leuke sport is voor jou, dan ben je van harte welkom om geheel vrijblijvend een aantal keer mee te trainen. Vind je het leuk, dan word je natuurlijk gewoon lid!

Hoofdtrainer: Patrick de Ruiter
Assistent trainer: Angelika de Cloe
Coach & Teammanager: Patrick de Ruiter

Contact, afmelden voor trainingen en/of wedstrijden:
guppen@tovaal.nl
turven@tovaal.nl

Trainingstijden

Guppen en Turven op zaterdag

Op dit moment is er zomerstop

Nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden.

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl