Trip 2020 - Napels

Beste tripganger,

Het seizoen is nog amper gestart, maar het doet ons plezier de plannen voor de trip van 2020 nu al te ontvouwen.

Het reisdoel is Napels, een bruisende stad met veel cultuur, vertier, culinaire verrassingen en, voor wie dat wil, vast en zeker genoeg échte rottigheid. Van donderdag 30 april t/m zondag 3 mei. Het plan is om twee wedstrijden te spelen tegen tegenstanders waartegen het mogelijk moet zijn om de ongeslagen status in Italië vast te houden. De kosten bedragen € 250 voor vlucht, ho(s)tel, vervoer van en naar vliegveld, trippolo, tripboek en een nevenactiviteit.

Om de kosten op de gebruikelijke € 250 te houden, gaat het enigszins anders dan in het verleden. Die prijs kan alleen gehaald worden als direct bij de eerste mogelijkheid om vliegtickets te boeken, zoveel mogelijk tickets worden geboekt. Laatste jaren is het duidelijk geworden dat latere boekingen tot ruim € 100 p.p. duurder kunnen zijn. Deelnemers die op het moment van de eerste boeking (1 november 2019) nog niet hebben ingeschreven, betalen € 300. Voor studenten geldt de gebruikelijke korting van 20%. Tripbetaling is alleen mogelijk middels automatische incasso.

Later volgt er meer informatie over vluchten, hotel en tegenstanders.

Wil je mee? Meld je direct aan via onderstaand formulier.

Op zaterdag 4 januari 2020 is er weer een veiling t.b.v. het tripfonds. Kom je de komende maanden geschikte items tegen, bewaar ze tot die tijd.

Met vriendelijke groet,

Jan en Harry

Gegevens deelnemer
Paspoort
Betaalwijze

Ontwerp en realisatie Nilsson

Rugbyclub Tovaal  |  Sportpark Het Schenge  |  Geldelozepad 5j  |  4463 AJ Goes  |  E info@tovaal.nl