background

Goose ladies spelen een potje social rugby in Breda

Tovaal goose ladies

Zondag vertrok er weer een auto vol Goose ladies vanuit Goes het land in om een potje social rugby te spelen. De dames van Tovaal vormen geen regulier competitieteam maar kunnen door hun deelname aan social rugby wel wedstrijden spelen en ervaring opdoen, leuk en super gezellig!

De social rugby wedstrijd was dit keer in Breda waar we weer samen met dames van de Vets een team vormden (ToVets) en mochten laten zien waar we de afgelopen weken op getraind hebben. De opkomst was hoog dit keer dus er werden drie teams gevormd zodat iedereen lekker kon spelen en niemand wissel hoefde te staan. De eerste wedstrijd van ToVets werd gespeeld tegen dames van BRC / RC Delft. Deze wedstrijd werd gewonnen door ToVets met een paar mooie tries van onder andere onze Laura die weer terug op het veld te vinden is!

Ook in de tweede wedstrijd tegen SOP werden er mooie acties gemaakt. Aangezien het gelijk op ging met tries weten we niet meer wie deze wedstrijd gewonnen heeft.

Bedankt BRC voor het organiseren van weer een mooie social rugby dag! Wij keerden voldaan terug naar Goes en kijken ernaar uit om 23 april in Goes te spelen, kom dan gerust een keer kijken!

Wil jij een keertje komen meetrainen om te ervaren of rugby iets voor jou is?  Wij trainen iedere dinsdag om 19:30 uur en vrijdag om 20:00 uur, iedereen is welkom!