background

Visie

Rugbyclub Tovaal is een plek voor iedereen waar sportiviteit, sfeer, gezelligheid, respect voor elkaar en de omgeving vanzelfsprekend zijn. Leden en vrijwilligers van jong tot oud voelen zich thuis en gewaardeerd bij Tovaal in een sociaal en fysiek veilige omgeving. Tovaal is dan ook een echte ‘family club’.

Rugbyclub Tovaal biedt haar leden een goed opleidingsplan en begeleiding op elk rugbyniveau, van liefhebber tot talent. Het doel hiervan is dat iedereen zich kan ontwikkelen, individueel maar zeker ook als teams. Wedstrijden worden gespeeld op recreatief en het hoogst haalbare prestatief niveau. Iedereen doet mee.

Vrijwilligers zijn het hart van de club en zorgen voor continuïteit binnen de club. Vrijwilligers doen er toe! Tovaal geeft vrijwilligers dan ook zoveel mogelijk ruimte om op een effectieve manier initiatieven te ontplooien. Initiatieven die passen bij de (rugby)cultuur van de club.

Tovaal is er voor haar leden en door haar leden. Daar zijn we trots op en dat laten we zien. Een professionele uitstraling is dan ook een vanzelfsprekendheid.

Rugby is passie, plezier, weerbaarheid, integriteit, discipline en vriendschappen.

Een club, een familie
Tovaal Rugby