Nieuwjaarsreceptie

nieuwjaar

Beste leden, ouders, donateurs en sponsors,

Zaterdag 7 januari begint de Goese Rugbyclub Tovaal het nieuwe jaar met de nieuwjaar receptie. 
Het nieuwe jaar wordt geopend met een tweetal jeugdwedstrijden waarbij de jongste jeugd het zal opnemen tegen de oudere jeugd; Guppen/Turven tegen de Cubs en Benjamins/Mini’s tegen de Colts. Na de wedstrijd zijn er warme chocomel en marshmellows bij het kampvuur.

Traditiegetrouw staat er ook weer een wedstrijd tussen Tovaal en een Presidents’ XV. Op het programma. Voor deze wedstrijd worden leden en oud-leden vanaf 16 jaar van harte uitgenodigd. Kom op tijd, want alleen dan kan een evenwichtige verdeling van de teams worden gemaakt.Tijdens de wedstrijd wordt het Rad van Fortuin voor de jeugd gedraaid waarbij leuke prijzen gewonnen worden, loten kosten 1 euro.

Na afloop van de wedstrijd willen wij met alle leden, jong en oud, klinken op het nieuwe jaar en om 17:00 uur start er een veiling onder leiding van veilingmeester Maurice Boelhouwers, waarbij doorgaans de meest fantastische items voor weinig geld op de kop kunnen worden getikt. Vanzelfsprekend wordt iedereen ook opgeroepen om bruikbare items aan te leveren. De opbrengst van het Rad van Fortuin en de veiling worden gebuikt voor de aankleding van het clubhuis.

Er wordt een varkentje aan het spit gegaard om hongerige monden voor een schappelijk bedrag te voorzien van wat vast voedsel.

Het programma:
13:30 uur verzamelen jeugd
14:00 uur start jeugd wedstrijden
15:00 Rad van Fortuin 
15:00 Wedstrijd Oud tegen Nieuw
16:30 Gezamenlijk proosten
17:00 uur Nieuwjaarsveiling

We rekenen op jullie komst,
 
Bestuur Goese Rugbyclub Tovaal